​Пенсійна картка - з доставкою додому

25.02.15, 12:00

Понад 200 пенсіонерів Кіровоградщини скористались унікальною послугою ПриватБанку - доставка пенсійної картки за місцем проживання, яка була запроваджена банком ще у 2013 році. В період складних життєвих ситуацій (проблеми зі здоров’ям, поважний вік) або погодних умов ПриватБанк доставляє пенсійні картки своїм клієнтам безпосередньо за місцем проживання.

"Найбільше замовлень на обслуговування за місцем проживання ПриватБанк отримує взимку, що пов’язано зі складними погодними умовами, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградської філії ПриватБанку. - У випадку необхідності, замовити таку послугу можуть і родичі пенсіонера. Для цього лише потрібно зателефонувати за номером 3700 з мобільного, до речі послуга - безкоштовна. Співробітник банку зв'яжеться з клієнтом і доставить карту в зручний для нього час".

Пенсійне обслуговування - це соціальна програма для ПриватБанку. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводиться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна навіть отримати надбавку до пенсії. Банк нараховує відсотки на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. У ПриватБанку цю функцію виконують декілька видів вкладів з особливими умовами накопичування, тому це ще одна хороша можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії, до речі, цю процедуру можна доручити банківській установі, банк це може робити автоматично. Щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково біля 100 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку “Бонус Плюс” при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

“Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим, - додає Наталія Титаренко. - Нашим основним завданням є обслуговування клієнтів на найвищому рівні. А пенсіонери, які не мають можливості відвідати відділення, не мають відчувати себе обділеними увагою. Обслуговування за місцем проживання дає змогу кожному клієнту користуватись банківськими продуктами, незважаючи на особисті проблеми чи проблеми зі здоров’ям”.

30 відсотків пенсіонерів Кіровоградщини, які отримують пенсію через банківські установи, а це більше 65,7 тис. клієнтів, отримують кошти на карткові рахунки ПриватБанку. Лише у минулому році більше 6 тис. пенсіонерів стали клієнтами ПриватБанку. На сьогоднішній день в Україні налічується понад 13,5 млн пенсіонерів. Послугами банків користуються 4,7 млн чоловік, з них понад 2,6 млн клієнтів довіряють перерахування пенсії та більше 1,3 млн клієнтів перерахування соціальних допомог саме ПриватБанку. Сьогодні ПриватБанк співпрацює більш ніж з 2000 соціальними установами: пенсійними фондами, управліннями праці та соціального захисту населення, фондами соціального струхування, центрами занятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!