Новомиргородщина візьме участь у проектах ЄС/ПРООН

20.02.15, 16:00

Новомиргородський район братиму участь у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». Листопадівська, Йосипівська, Пурпурівська та Петроострівська сільські ради Новомиргородського району братимуть участь у третій фазі спільного проекту Євросоюзу і ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Як повідомив перший заступник голови Новомиргородської райдержадміністрації, координатор ресурсно-інвестиційного центру розвитку громад І.Забажан три проекти будуть стосуватись енергоефективності в освітніх закладах ( будівництво піролізних котелень у Листопадівській ЗШ, Йосипівському та Тишківському НВК), проект в загальноосвітній школі с.Петроострів передбачає заміну вікон та дверей на енергозберігаючі металопластикові.

Загальна вартість всіх проектів сягатиме майже 1,5 млн.грн. Третя фаза проекту реалізовуватиметься до 2018 року. Загальний бюджет – майже 24 мільйони євро, з яких 23 мільйони надає Європейський Союз і ще 800 тисяч – ПРООН. Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» сприяє сталому розвитку територій, а також заохочує громадські ініціативи по всій Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!