Переможцем обласного конкурсу «Крила» на знання українського правопису став учасник з Новомиргородського району

16.02.15, 16:00

У грудні 2014 року управлінням молоді та спорту облдержадміністрації було проведено Обласний молодіжний форум. Учасниками Форуму стали старшокласники із кожного району області, загалом – більше ста осіб. Серед них було проведено конкурс на знання українського правопису «Крила», який ініційовано Отцем Діонісієм Буренком, молодіжний відділ УПЦ. Нарешті визначено переможця. Найкраще із диктантом справився Денис Піменов, житель м.Новомиргород Кіровоградської області. Окрім того, що Денис відмінник навчання, він має багато захоплень, серед яких - музика та спорт.

На даний момент - чемпіон України з легкої атлетики серед юніорів з бігу на 400метрів. Входить до складу Збірної України з бігу на 400 метрів.

«Перемогу здобув юнак, який уособлює молодь нового формату. Саме такі, освічені, цілеспрямовані та орієнтовані на здоровий спосіб життя особистості є запорукою успішного розвитку України», - зазначила організатор форуму – начальник відділу управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!