Мрії ВІЛ-позитивних дітей здійснюються!

06.02.15, 12:00

Дякуючи фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», здійснилися 64 мрії ВІЛ-позитивних дітей Кіровоградщини. Вже не вперше для ВІЛ – позитивних дітей України, за ініціативи Фонду Олени Пінчук, проводилась новорічна акція «Мрії здійснюються».

Дякуючи проекту, працівники Кіровоградського обласного відділення ВБО «ВМ ЛЖВ», з кожним подарунком, спостерігали, як одна за одною, здійснюються мрії дітей, життя яких, найчастіше, не легке, а мрії звичайні, дитячі.

Але, найважливіше, про що хотілося б сказати: жодна із цих мрій, не стала б реальністю без добрих та щедрих людей, які і стають тими чарівниками, які дарують радість, посмішку та частку своїх сердець нашим дітям. Такими вчинками, Ви допомагаєте ВІЛ - позитивним дітям відчувати себе важливими, прийнятими та даруєте усвідомлення, що про них піклуються. А все це, в свою чергу, вселяє у їх серце оптимізм та віру в себе. Дякуємо ми і нашим волонтерам, які два місяці поспіль, контактували із людьми, отримували подарунки на поштових відділеннях, закупляли в магазинах та організовували передачу їх особисто в руки дитини.

«2014 рік був складним для нашої країни, але це не стало перешкодою для українців стати Святим Миколаєм для дітей із ВІЛ-позитивним статусом. Ми не знали, як пройде акція цього року, навіть чекали на низьку активність людей, у зв’язку із подіями, які відбуваються в країні. Але, треба сказати, що люди, як ніколи активно надсилали подарунки, а деякі спілкувалися напряму з дітьми. Ми вдячні кожному та бажаємо всім, хто прийняв участь у акції добробуту та миру», - розповідає координатор акції у Кіровоградській області, Юлія Чабанюк.

Тож, для дітей Кіровоградщини цього року здійснено 64 мрії. Через поштові відділення отримано 29 різноманітних подарунків: від столів-парт до конструкторів. Для інших 35 дітей, на кошти «чарівників» із різних міст України, було придбано подарунки на суму 23 350 грн. Хочеться зазначити, що одна людина, яка здійснила мрію дитини, виявилася жителем м. Москва. Тож, дякуємо Фонду Олени Пінчук та всім благодійникам за те, що робите наш світ добрішим та наповнюєте його щирою дитячою посмішкою, яка є променем світла серед важких реалій сьогодення..

автор - Юлія Бочарова-Туз, КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!