​Ресторатори - кіровоградським кіборгам: Свято для передової!

03.01.15, 12:00

Кіровоградські ресторатори привітали із Новим роком спецпризначенців 3-го полку. Це відбулося напередодні святана території легендарних кіборгів. Ініціатором акції “Ресторатори кіровоградським кіборгам” виступив рестораний комплекс " Тиха Гавань” (директор – С. Горбунова). Її підтримали ресторани “ЯПІ” (власник – Д. Терзов), “ Старе місто”, “Евразия” та “Горком” (власник – А. Яровой).

Тож, 30-го грудня завершилась смачна новорічна акція. На передову, для військових 3-го окремого полку спецпризначення,було відправленобагато смаколиків серед якихм`ясо,фрукти,печиво, цукерки, мед, соки та багато іншого. Як зазначила директор ресторану “Тиха Гавань” Світлана Горбунова, готуючи страви, намагалися все зробити так, щоб від них віяло домашнім затишком та щирістю.

Із особливим теплом пані Світлана розповіла і про листи, які написали солдатам-захисникам діти гімназії №5, 3-В класу. В цих листівках– захоплення, підтримка, прохання повернутися живими. Їх також передадуть спецпризначенцям.

“Ресторатори кіровоградським кіборгам” – чергова акція ресторану “Тиха Гавань” для українських військових, які захищають нас на сході України. Ресторатори постійно допомагають армії, підтримують наших солдат. Саме таким чином коженробить свій вклад в спільну перемогу. Дмитро Терзов, власник ресторану “ЯПІ”, який відгукнувся на заклик колеги першим, наголосив, що лише наша праця, єдність, спільна підтримка наших військових гарантують перемогу.

Тож, автомобіль із подарунками від рестораторів, теплими речами від волонтерів та маскувальною сіткою від кіровоградської молоді вирушив на схід, для кіровоградських спецпризначенців. Повертайтеся живими! З Новим Роком!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!