Рятувальники привітали дітей вимушених переселенців із новорічними святами

02.01.15, 10:00

Всебічна допомога вимушеним переселенцям залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності Управління ДСНС у Кіровоградській області. Особливу увагу рятувальники приділяють їх дітям, адже наші маленькі співгромадяни напередодні Нового року та Різдва з нетерпінням чекають на свято.

29 грудня за підтримки обласного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням переселенців та благодійної організації «Відкрита Україна» відбулося свято для дітей, які тимчасово проживають на Кіровоградщині.
Під час зустрічі рятувальники провели для дітей конкурси з тематики безпеки життєдіяльності, пояснили правила безпеки у побуті, під час шкільних канікул та новорічних свят. За активну участь у конкурсах кожна дитина отримала солодкі подарунки від Управління ДСНС.
Тим часом, батьки мали змогу поспілкуватися з фахівцями психологічної служби Управління ДСНС, отримати кваліфіковану допомогу. Кожен, хто мав бажання, залишив собі контактні телефони психолога, за якими можна звернутися у будь-який час.
Головне ж, що під час передноворічного вечора діти та їх батьки отримали гарні емоції та відволіклися від буденних проблем, які вони вимушені наразі переживати, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!