Преміум-пропозиції для кіровоградців підготували "Дім скла" та ПриватБанк

02.01.15, 12:00

Чудові Новорічні та Різдвяні подарунки пропонують кіровоградцям “Дім скла” та ПриватБанк. Магазин “Дім скла”, що по вулиці Покровська,19, став учасником програм “Бонус плюс” та членомДисконтного Клубу ПриватБанк VIP. Тепер кіровоградці можуть задовольнити не лише свій вишуканий смак, але й гаманець, який щоразу буде поповнюватись приємними бонусами та знижками. ПриватБанк дає змогу кожній кожному кіровоградському естету отримати бонуси до 2%, оплачуючи унікальні вироби зі скла, посуд, меблі чи навіть екзотичні подарунки рідним та близьким карткою Універсальною ПриватБанку.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

“Ми з ПриватБанком не просто партнери, ми - справжні друзі, - розповідає Олександр Данильченко, власник магазину “Дім скла”. - Терміналом ми користуємось вже не один рік, і дуже задоволені, що не потрібно відправляти клієнтів за готівкою. Завжди радо сприймаю і всі нові програми та нові пропозиції. Сьогодні мені приємно, що саме наш магазин обраний для членства уДисконтному Клубі ПриватБанку VIP. Разом ми підвищуємо і престиж мого закладу і кількість задоволених клієнтів”. Відтепер, звернувшись до магазину “Дім скла”, VIP-клієнти ПриватБанку отримають не тільки елітне обслуговування, яке відповідає їх статусу, але й приємні знижки від 5% до 10%.

“Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - В рамках цієї програми ми обираємо елітні компанії торгово-сервісній сфери, які стають нашими пратнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком України, Грузії та Латвії, картами Gold ПриватБанку і картами Gold А-Банку та World”.

Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP - мережа торгових і сервісних компаній преміум-сегмента України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті платіжними картами VISA Infinite, MasterCard World Signia, VISA Platinum, MasterCard Platinum, а також картами класу Gold, емітованими ПриватБанком.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!