​ДАІ Кіровоградщини: Готові надати допомогу у складній ситуації!

02.01.15, 16:00

У зв’язку з погіршенням погодних та дорожніх умов, можливою ожеледицею на автошляхах, Державтоінспекція області радить учасникам дорожнього руху бути особливо обережними, а, якщо є така можливість, взагалі утриматися від поїздок під час негоди. Кожного дня вартові доріг пильно стежать за ситуацією на території, весь особовий склад націлений на головне – не залишити в біді тих хто потребує допомоги.

Водії, які все ж потрапили у снігову пастку, отримують всебічну допомогу від працівників ДАІ. Також працівники ДАІ пильно стежать за ситуацією, яка склалась у місті під час роботи снігоприбиральної техніки. За необхідності тимчасово обмежують рух для якісного прибирання снігового накату, а також регулюють дорожній рух у місцях масового скупчення транспорту через ожеледицю.

За складних погодних умов усім учасникам дорожнього руху потрібно бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. ДАІ Кіровоградщини закликає водіїв: слідкуйте за технічним станом автомобіля. На час складних погодних умов краще відмовитися від дальніх поїздок, особливо це стосується перевезення дітей. Якщо ви все-таки сіли за кермо, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування, не намагайтеся робити різкі маневрування на проїзній частині, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Якщо ви потрапили у складну ситуацію або вам необхідна допомога, телефонуйте цілодобово за телефоном гарячої лінії Управління ДАІ Кіровоградської області (0522) 35-75-33.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!