​Новорічна феєрія на Балашівці

01.01.15, 14:00

Вже 4-й рік поспіль, 27 грудня, за ініціативи депутата Кіровоградської міської ради Юрія Гребенчука та керівника “Кіровоградського Будівельного Альянсу” Олександра Цертія відбулося новорічне привітання для дітей з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей. Та цього року окрім традиційних солодощів на сцені районного Будинку культури (район Нової Балашівки) всі учасники побачили справжню Новорічну феєрію!

Прикрашена зала, святкові гірлянди та карнавальне вбрання дітлахів створювали справжню неповторну атмосферу свята. На початку казки О. Цертій привітав дітей з наступаючими новорічними святами, побажав миру та злагоди в нашій країні, а також запросив гостей, а їх було понад три сотні, насолодитися казковою феєрією, яку підготовив зразковий хореографічний ансамбль «Аеліта». Цікавий сценарій та яскраві костюми від акторів стали приємним сюрпризом для малечі. А танець шахів від «Аеліти», в якому брали участь, як діти так і дорослі, залишив незабутні враження. Багато конкурсів, де діти в новорічних костюмах мали змогу прочитати віршики, станцювати або ж заспівати для Діда Мороза та отримати подарунки.

Проте, на цьому святкування не завершилося. У кінці урочистої програми О. Цертій та Ю.Гребенчук,як і вже 4-й рік поспіль пригостили малечу солодощами. Подібні заходи залишають приємні враження як для організаторів, так і для тих, хто приходять на свято. Коли дитячі очі світяться такою вдячністю, то, зрозуміло, що все вдалося!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!