​«Віра. Надія. Любов»

06.12.14, 14:00

Цього тижня - в рамках роботи «Музичної вітальні», - в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся творчий вечір «Любов та віра» поета Миколи Голованова та музиканта Андрія Шульги.

На цей захід до музею завітали найближчі друзі виконавців – члени Кіровоградського літературного об’єднання «Парус» та «Степ», представники поліграфічного видавництва «Код», меценати (родина Письменних), художники та прихильники авторської пісні. У виконанні музиканта й барда Андрія Шульги прозвучали 12 пісень з альбому «Любов та віра» на вірші, написаних талановитим поетом Миколою Головановим. Вражаючим є те, як Андрій зумів емоційно, чуттєво, за допомогою гітари передати всю гамму переживань, почуттів віршованих рядків,створених другом Миколою Олексійовичем.

Презентація диску «Любов та віра» (до нього ввійшло 26 пісень) пройшла в родинному, теплому колі й зібрала чимало друзів та прихильників творчого тандему Голованов-Шульга. Від відвідувачів заходу звучали слова щирої подяки, вітання на адресу виконавців, побажання ні в якому разі не зупинятися на досягнутому, продовжувати писати і творити, і, звісно, радувати нас своїми ліричними піснями.

Наприкінці зустрічі прозвучала зворушлива пісня «Надія» у виконанні Андрія Шульги, яка стала завершальним, обнадійливим акордом у такий нелегкий, сповнений протиріччям час для нас, українців. Віримо, любимо, сподіваємось...

Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!