Кіровоградський КВК: Новий сезон!

12.11.14, 16:00

Минулої п'ятниці у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, напередодні всесвітнього дня КВН, розпочав свій 11-й сезон обласний чемпіонат шкільних команд КВН.

Заступник директора з виховної роботи Кіровоградського обласного ЦДЮТ Лариса Миколаївна Кордонська, привітала всіх з початком ігор і вручила переможцям та фіналістам минулого сезону призи за зайняті місця. Представляти свої райони та навчальні заклади у відбірному турі з’їхалися 16 команд. До складу журі увійшли молоді та креативні – Дмитро Крендель, Юрій Тушевський, Дмитро Лагодний, Віктор Скляренко та Олександр Паріпа. А тема ігор – «Сезон відкриттів» - повністю себе виправдала вже з першого туру, адже і серед команд, і серед гравців було багато новачків.

«Ми починаєм КВН» - так називався перший конкурс візиток, у якому команди мали можливість себе представити та зарекомендувати. А літературний конкурс «Бріз» виявився не таким вже і простим. Команди отримали завдання за годину до гри і разом із своїми керівниками старанно писали «Оду команді».
Чотирнадцять команд написали оду своїй команді та її гравцям, а оригінальний підхід обрали та представили на розсуд журі «Жертви експериментів» і «Хутор». Перші написали оду Кіровоградській футбольній команді «Зірка», а другі – короткому наказу за встановленою формою, який також носить назву «команда».

Після чотирьох годин безперервного сміху та жартів настав відповідальний момент визначення переможців. До десятки півфіналістів увійшли наступні команди:

«Хутор» Петрівської загальноосвітної школи І - ІІІ ступенів,

«Косовских-STRIEET» Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості, « ВІРАЖ» Маловисківського Будинку дитячої та юнацької творчості при Великовисківській ЗОШ І-ІІІст, «Жертви експериментів» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, «Вільне-Новопавлівка транзит» Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кіровоградського району, «V.I.PОнуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості, «Компаньйони» Компаніївського районного центру дитячої та юнацької творчості, «Бомонд» Туріянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новомиргородського району,

«Ю.net» Олександрійського Центру дитячої та юнацької творчості імені О. Шакала, «Давайте без давайте» Новоархангельського НВК- загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія.

Наступна гра – півфінал відбудеться 30 січня 2015 року, тому ми бажаємо переможцям відбірного туру плідної підготовки, гарних жартів та оригінальних виступів.


текст і фото - методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ярова О.С.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!