Олена Скрипко: «У щасливої мами щаслива дитина!»

08.11.14, 12:00

Щастя наших дітей залежить від нас самих. Позиція Олени Скрипко - психолога, дефектолога-логопеда і просто мами особливого дитини: «У щасливої мами щаслива дитина!». Саме з цим життєвим кредо вона приїхала до нашого міста з циклом тренінгів в рамках національної компанії «Діти як діти».

Час на тренінгах у Центрі реабілітації особливих діток пролетів непомітно і з користю. У понеділок на тренінгу «Я+Я» мами особливих діток вчилися зміцнювати свою самоцінність, посилювати свій внутрішній ресурс і знайомилися з глибинною силою, яка є в кожній людині. Вправи дозволяли знаходити і використовувати внутрішні ресурси. І правда, що як не самоцінність і життєвоважливі сили допомагають нам вистояти у складних життєвих ситуаціях?
У вівторок і середу Олена Скрипко проводила тренінг «Щасливі батьки», під час якого батьків вчили самостійно допомагати своїм малюкам, використовуючи прогресивні методи і методики, а також просто отримувати задоволення від життя поруч зі своїм малюком.
-
Цікаві ігри, захоплююча колективна праця, єдність думок та гарний настрій - ось, що являють собою тренінги Олени Скрипко. Зупинятися на досягнутому ми не збираємося, - ділиться директор Центру реабілітації дітей-інвалідів Анна Заботкіна.

-Робота нашого батьківського клубу «Ми разом!» з цього місяця виходить на новий, зовсім інший рівень роботи, але.... про це трохи пізніше. А зараз, просто насолоджуйтеся нашим фотозвітом і заряджайтесь позитивом!

- Користуючись нагодою, хочу висловити величезну вдячність Ельмірі Небесний Голові КОГОІ "Народна Академія Творчості", Олені Августовій і всьому персоналу "Стейк Хауз", Михайлу Бежан та персоналу готелю "Єлисаветград" (особливо менеджеру Тетяні), отцю Іоану і працівникам кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці, екскурсоводу Тетяні Зайцевій та турагенству "Інтурист", за величезну допомогу в організації приїзду і прийому нашої чарівної гості і її малюків!, - говорить Анна Заботкіна, директор Кіровоградського центру реабілітації дітей-інвалідів. - Я вас всіх дуже люблю і, повірте, ваша допомога принесла більше позитиву, радості і користі, ніж просто допомога моїх друзів! Ви всі дуже допомогли великій кількості мам особливих діточок, які отримують дуже багато знань на тренінгах Олени Скрипко!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!