Фонд "Соломон" допомагає бійцям у зоні АТО

08.10.14, 10:00

Голова фонду "Соломон" Андрій Небесний робить невеликий звіт про останні досягнення у справі допомоги воїнам в АТО: "

Я вітаю Всіх не байдужих людей, які хвилюються за наших вояків, тих хто зараз захищає кордони нашої з Вами України! Пройшов місяць не легкої праці волонтера - добровольця хочу дати Вам звіт за зібрані кошти, продуктів харчування і теплі речі для хлопців та пророблену роботу! У вересні місяці я побував тричі в зоні АТО в таких батальйонах: 34 територіальному батальйоні , батальйоні Кіровоград, 42 батальйоні, та батальйоні Айдар!

Всього за цей період було зібрано та особисто передано: 10 тон продуктів, 1 тону теплих рече, які зносили Кіровоградці. Надали допомогу у вигляді їди декільком хлопцям які верталися назад після відпустки в зону АТО! Придбано і передано форму для одного вояка (мультикам форма, берци, портупея, наколінники, перчатки тактичні, костюм дощовий) вартість: 2 650 гривень, ліки вартість 4 тисячі гривень! Були також передані листи до наших вояків від дівчат з Кіровоградського медичного коледжу, яким вони раділи неначе мали діти!

Хочете долучитися до збору коштів?! Ось рахунок у ПриватБанку (отримувач Небесний Андрій Олександрович) р/р. 5168 7553 8335 6959"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!