Кіровоградці приєднались до Всеукраїнської коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї

23.09.14, 18:30

Сьогодні, 23 вересня в Києві відбулась установча зустріч членів Всеукраїнської коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї. Дві організації та два індивідуальні експерти представлятимуть у Коаліції Кіровоградщину. Серед 35 підписантів - НРГО "Прес-клуб реформ" та НРГО "Турбота", а також громадські активістки Вікторія Талашкевич та Ольга Гріднєва.

Свої наміри щодо членства в Коаліції підтвердили близько 40 представників громадських організацій зі всієї України, які і стануть учасниками зустрічі. Cтворення Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї було ініційовано та анонсовано Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» під час Форуму громадських організацій, який пройшов 10-11 квітня 2014 р. в Києві і об’єднав близько 50 представників національних та регіональних ГО, що впроваджують інформаційно-просвітницьку діяльність у сфері РЗ/ПС, а також експертів профільних державних установ, міжнародних організацій та проектів. Результатом спільної роботи стало визначення місії новоствореної Коаліції, її цілей та завдань.

Пізніше, в липні 2014 р. Координаційною Групою зі створення Коаліції було підготовлено та узгоджено її основні установчі документи - Положення про Всеукраїнську Коаліцію з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, Коаліційну Угоду, Наміри учасників Коаліції та Декларацію про партнерство.

В рамках установчої зустрічі були підписані ключові Коаліційні документи, обрані робочі органи Коаліції, а також здійснюється стратегічне та оперативне планування діяльності Коаліції.

Ольга Гріднєва також увійшла до складу постійно діючого керівного органу Коаліції - Координаційної Ради. Разом з нею працювати будуть Шаульська Наталя (м. Ужгород), Майструк Галина (м. Київ), Дубина Світлана (м. Вінниця), Микитась Олена (м. Херсон)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!