Конкурс "Тато, мама, я - платіжна сім’я"

14.09.14, 11:00

Від першого вересня стартувала акція Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку та супермаркету “Фуршет” “Тато, мама, я - платіжна сім’я”. Учасникам акції пропонується оплачувати покупки у супермаркеті “Фуршет” картками ПриватБанку. Чим більше трат зі свої карт зроблять не тільки батьки, але і їх діти - власники карт Юніора, до 31 жовтня (саме до цього часу буде проходити акція), тим більше шансів у сім’ї отримати суперприз. На саму платіжну сім’ю чекає подарунковий сертифікат від супермаркету “Фуршет” на здійснення сімейного святкового шопінгу.

“Разом з супермаркетом “Фуршет” ми пропонуємо містянам забути про готівкові розрахунки та спробувати оплачувати товари банківськими картками, - розповідає Наталія Кірєєва, керівник Направлення “Кредитні карти” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - Карткові розрахунки мають численні переваги. Це і безпека - при втраті карти, її можна швидко заблокувати, і зручність - розрахунки карткою проводятся значно швидше, і вигідність - на залишок коштів нараховуються відсотки, є можливість отримувати бонуси та знижки, оплачувати товар частинами і без переплат, приймати участь у програмах та акціях . Не слід боятись користуватись банківськими картами, страх, зазвичай породжується незнанням, нерозумінням, як правильно і безпечно ними користуватися, а ще - звичкою користуватись готівкою. Вже час змінювати свої старі звички”.

Найбільшою популярністю серед українців користується платіжна пластикова картка ПриватБанку “Універсальна”. Її оформлення миттєве та безкоштовне. Вона дає можливість її власнику користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку, нею можна розраховуватися в торгових точках, отримуючи до 20% бонусів, відповідно до програми “Бонус Плюс”. Користування цією карткою дає можливість скористатись програмою “Оплата частинами”, купуючи товари в розстрочку та без переплат, здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!