Більше 20% кіровоградців керують депозитами он-лайн

05.09.14, 17:00

Як повідомляє прес-служба Кіровоградської філії ПриватБанку, більше 20% кіровоградців - клієнтів ПриватБанку активно користуються послугами інтернет-банку Приват24 для керування коштами, які вони довірили ПриватБанку. Враховуючи темпи зростання кількості користувачів інтернет-банку, є сподівання про збільшення відсотку клієнтів, що керують своїми депозитними вкладами в режимі онлайн, до 50%.

Клієнти ПриватБанку мають унікальну можливіть оформляти депозитні вклади як на сайті Приватбанку, так і в Інтернет-банку Приват24. Відтепер кожен бажаючий зробити заощадження може розміщувати депозити online, уникаючи відвідувань відділень, довгоочікуваних черг та безлічі запитань. Інтернет-банкінг відкриває необмежені можливості не лише у миттєвому розміщенні вкладів без відвідування банку, але й дистанційному поповненні, зніманні коштів, контролі в режимі реального часу залишків на депозитному рахунку та спостереженні стабільності зростаня доходів.

Досить зайти на вказані сайти, відкрити вкладки “депозити”, обрати потрібний тариф та внести готівку через будь-який термінал самообслуговування (меню «Кошик платежів»), чи за бажанням, в касі будь-якого відділення Банку. Інтернет-банкінг дає можливіть клієнтам не тільки відкривати депозити, але й поповнювати їх, змінювати тариф, змінювати валюту, контролювати рух по кожному вкладу.

Поповнити вклад можна не лише через Інтернет-банк Приват24, але будь-яким зручним способом: через термінали самообслуговування, регулярним платежем з карти чи рахунку, відкритого в ПриватБанку, зателефонувавши за коротким номером 3700 чи в будь-якому відділенні ПриватБанку по всій Україні. Що стосується договору, про відкриття депозиту, то його можна самостійно роздрукувати через Інтернет-банк Приват24 (розділ «Депозити» / меню «Мої депозити» / кнопка «Друк документів по депозиту») або отримати в будь-якому відділенні ПриватБанку.

“Відсотки за депозитами, нараховані з 1 серпня 2014 р обкладаються 15% податком незалежно від суми і валюти депозиту, розповідає Сергій Тюкаєв, керівник Напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Підкреслюю, що податком обкладаються саме нараховані відсотки, а не вся сума вкладу. До речі, Банк буде самостійно перераховувати до держбюджету новий податок з сум нарахованих відсотків без розбивки по клієнтам, не порушуючи таємниці вкладу. Вкладникам не потрібно нічого робити”.

Зручніть оформлення депозитів онлайн доводять цифри - лише в липні нинішнього року 27513 клієнтів по Україні, в т.ч. 785 по Кіровоградській області оформили депозитні вклади через інтернет-банк Приват24.

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000), Р2Р-перекази між картками (2003), "Електронна здача" (2009), Онлайн-інкасація (2010 ) та інші. ПриватБанк став першим банків, який запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС, зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки. ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.u



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!