"День Патріота" у Дендропарку поєднав у собі кращі традиції українського народу!

11.08.14, 16:00

Для гостей Дендропарку минула субота набув кольорів української символіки у рамках акції "День Патріота". Справжні українські розваги очікували на дітей та дорослих протягом усього дня!

Носієм культурного полум'я українського народу стала велика виставка рукоділля кіровоградських майстрів, патріотичний боді-арт та дитячі козацькі забави, на яких малеча весело розважалась та розкривала свій потенціал в інтерактивних іграх. Майбутні художники змогли продемонструвати свої вміння в конкурсі малюнку на асфальті, які були виконанні в дусі патріотизму та відданості Батьківщині.
Важливим елементом програми "Дня Патріота" стало плетення вінків. Дівчата гарно увінчували квітами свої голови, усвідомлюючи що на них — символ українського життя. Не лишились гості Дендропарку і без ситного частування! Посмакувати вдалось обіцяними караваями, які прикрашали композиції із польових квітів.
Та істинні патріоти з нетерпінням очікували Параду вишиванок! Гордою ходою ступали учасники параду, пишаючись тим, що вони Українці. Не для кого не секрет, що наш народ славиться своєю співучістю, і сьогодні це довели виступи музикантів на українських народних інструментах, які немов причарували відвідувачів Дендропарку силою свого таланту.
Логічним завершенням "Дня Патріота" стала трансляція фільму «Сватання на Гочарівці», який знято за п'єсою Григорія Квітки-Основ'яненка - засновника художньої прози і жанру соціально-побутової комедії в класичній українській літературі.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!