Християнські цінності, та свобода, яку дає Бог!

28.07.14, 11:00

Вже восьмий рік поспіль християнська церква «Фіміам» міста Луцьк проводить табори для людей з особливими потребами. Сюди збираються люди з різних міст та областей і навіть країн. Цього року делегація з Кіровоградщини також поринула у приємну атмосферу табору посеред густого Волинського лісу.

Близько сотні людей зібралось тут. Сорок чотири учасники, тридцять з яких на візочках, команда організаторів та волонтери. З 15 по 20 липня лунав веселий гомін та сміх.

Тема цьогорічної програми – «Свобода». Тому зустрічаючи гостей, команда приготувала 5 станцій, які символізують свободу як в світі, так і в Україні. І кожен з учасників проходив через Майдан та Берлінську стіну, став свідком скасування рабовласницького ладу, проголошеного Авраамом Лінкольном, побачив статую свободи, зустрів Мартина Лютера, який проголошував духовну незалежність через Слово Боже.

Протягом дня учасники знаходили нових знайомих, мали спілкування з давніми друзями, вільний час, купання в озері, спортивні ігри. Дуже порадувала можливість проявити свої здібності й навчитися чомусь новому, відвідавши гуртки творчості, та гри на музичних інструментах арфах. А щовечора різні музичні колективи, співаки та поети, що приїздили в гості, дарували натхнення та чудовий настрій!

Дехто з візочників, живе у багатоповерхівках, і обмежені в пересуванні та живому спілкуванні з однолітками. Тому ковток свободи був їм дуже доречний. До того ж, на час проведення табору ті, хто мав потребу, були забезпечені електровізками, і дійсно відчули свободу пересування

Протягом тижня йшла мова про християнські цінності, та свободу, яку дає Бог. Говорили про те, як подолати залежність від погляду інших людей. Про свободу від зла і неправди, свободу від смутку. Додому поверталися переповнені позитивних емоцій, і згадували час, проведений у таборі зі слізьми радості та натхнення на очах!
Андрій Погребняк, Тетяна Панасюк - для сайту "Тусовка"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!