​Класні "квасні" волонтери

27.07.14, 18:00

У Кіровограді три дні поспіль тривала одна із наймасштабніших спортивних подій в Україні - Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді. Більше того, цей турнір ознаменував завершення реконструкції на головній спортивній арені нашої області - стадіоні "Зірка".


Організатори турніру - Федерація легкої атлетики, а також партнери та спонсори, зокрема ПАТ "Креатив" і фонд Станіслава Березкіна "Добротвір", безмежно вдячні усім, хто підтримав змагання - коштами, силами, часом, ресурсами. Окрема подяка - юним волонтерам, які з рану до ночі три дні поспіль під час турніру, та й до того, допомагали спортсменам, суддям, тренарам - усім гостям Кіровограда.

фото - сайт "Перевесло"
фото - сайт "Перевесло"
Волонтерів було легко помітити, бо вони були одягнені у яскраві зелені футболки і кепки ТМ "Квас Тарас", які надав - велика йому подяка! - дистриб'ютор ПАТ "Карсберг-Україна" Андрій Лапін. До речі, усі гості та учасники турніру могли придбати та скуштувати квас "Тарас", що його постачає у місто компанія під керівництвом пана Андрія. Було смачно! :-)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!