Юна знам’янчанка стала переможницею акції “Смартфон - юніора телефон”!

22.07.14, 10:00

Юна знам’янчанка стала переможницею акції “Смартфон - юніора телефон”, яку з 27 травня по 27 червня нинішнього року проводив ЮніорБанк Знам‘янського відділення Кіровоградської філії ПриватБанку та отримала в подарунок від ЮніорБанку сучасний смартфон.

“Учасникам акції необхідно було здійснювати транзакції (оплату товарів або послуг) за допомогою карти Юніор у будь-яких точках - партнерах ПриватБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Чек від покупки з вказаним номером телефону потрібно було віднести до будь-якого відділення ПриватБанку”.

4 липня в приміщенні відділення №33 ПриватБанку м.Знам’янки зібрались учасники акції, які стали свідками чесної і відкритої лотереї, що і визначила переможців. Усі чеки учасників були поміщені до лототрону, з якого їх діставали, визначаючи переможців. Численна аудиторія, затамовувавши подих, чекала на результати. Зал реагував оплесками та неймовірними емоціями на повідомлення про перемогу п’ятикласниці, учениці ЗОШ№3 м.Знам’янки Ольги Бердар, яка стала власницею новенького сучасного смартфону. Інші переможці отримали призи та подарунки від ПриватБанку.

“Ми вирішили провести таку акцію, аби популяризувати банківські послуги та ще раз показати знам’янчанам, що навчатись банківській грамоті слід змалечку, - розповідає Максим Шеремет, керівник Знам’янського відділення №33 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Засвоєння та використання новітніх банківських технологій можна розпочинати у будь-якому віці. Ми маємо йти в ногу з часом, незалежно від місця проживання - чи це велике місто-мільйонник, чи невеличкий районний центр”.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися. Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні школярі?!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!