​Його величність шоколад кіровоградці смакували разом із бібліотекою!

13.07.14, 16:00

Шоколад – продукт особливий. І не тільки тому, що має тисячолітню історію та до сьогодні викликає тільки приємні почуття. Його смак асоціюється у нас з кращими моментами життя, з яскравими спогадами дитинства, з солодкими подарунками. Минулої п'ятниці, 11 липня відзначався Всесвітній день шоколаду. Започатковано це свято у Франції в 1995 році. Ця гарна традиція відзначати День шоколаду не оминула і Кіровоградську обласну бібліотеку для юнацтва ім. О. М.Бойченка.

В рамках літньої читальної залипросто неба «Книга під сонцем» 10 липня пройшла вулична акція до Дня шоколаду. Відвідувачі акції з головою поринули у світ солодощів та розваг. Вони знайомились з цікавою літературою книжкової виставки «Його величність шоколад». Тут вони могли не лише прочитати про цікаві факти з історії шоколаду, але й дізнатися цікаві рецепти цукерок та інших шоколадних виробів. Натхненні читанням відвідувачі одразу вирушали на майстер-клас «Солодка флористика», де створювали квіти з цукерок, що стануть найкращім подарунком для рідних та друзів з нагоди солодкого свята.


Після таких розваг усім відвідувачамзвичайно захотілося чогось смачненького, тож працівники бібліотеки запросили гостей на вікторину «Шоколадне диво». Усі, хто дав вірну відповідь на запитання бібліотекарів, отримували шоколадну цукерку і, як виявилося, кіровоградці багато знають про шоколад, адже цукерок за вірні відповіді зібрали чимало. Наприкінці акції усіх бажаючих пригостили ароматним чаєм з шоколадним печивом та запросили на перегляд дуже апетитного фільму «Чарлі та шоколадна фабрика». Задоволені користувачі неохоче покидали бібліотеку та пропонували частіше проводити подібні акції, адже у світі ще стільки цікавого та смачного!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!