Настільки патріотичної ігрової програми місто ще не бачило

01.07.14, 12:00

Для кожного громадянина України суботній день був особливо важливим. Ще б пак, адже всі українці відзначали одне із найважливіших державних свят - День Конституції! Саме тому, у кіровоградському Дендропарку, місці, де своє дозвілля проводить ледь не кожна родина Кіровограда, за ініціативи голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ, відбулось урочисте святкування цього пам'ятного дня!

І порадував улюблений Дендропарк спочатку дітлахів, які розважались на ігровій програмі, яка була як ніколи особливою! Адже в ході святкових розваг, діти наввипередки виявляли бажання продовжити українські крилаті вирази та прислів'я; перекладати непрості слова та словосполучення рідною мовою; називати українські страви; писати вірші про неньку-Україну, й потім декламувати їх з головної сцени парку; демонструвати знання географічного розташування областей України, тощо. А по завершенню дитячих розваг, обличчя кожного маляти прикрашав намальований прапор України. Словом, наскільки патріотичної ігрової програми місто ще не бачило! Та малеча раділа не лише розвагам, але й подарункам, які вона отримала в процесі святкового заходу. А підсолодила їх життя ТМ "Рудь", яка, будучи спонсором, подарувала дітям морозиво!


Та згодом прийшов час розважитись і дорослим, для естетичного задоволення яких було організовано святковий концерт! Ефектна вокаліста Світлана Пляка заворожувала силою свого голосу, виконуючи тематичні українські пісні. Колориту додали виступи Школи Брейк Дансу "Mix of Steps" та Студії хореографічного мистецтва "Аеліта". Та родзинкою святкового концерту, без сумніву, стали конкурси, на яких одні глядачі виявили бажання стати їх активними учасниками, наражаючись на вигуки груп підтримки, а інші залишились в категорії тих, хто підбадьорював своїх фаворитів гучними оваціями. І на дорослих, які не побоялись вийти на сцену, очікували призи в уособлені морозива, як за участь, так і за перемогу.

На заході сонця, на головній сцені, нарешті з'явились артисти, які досконало володіють мистецтвом музики, підкоривши собі всі ноти. Гармонійне поєднання гри на інструментах не лишили байдужими глядачів, які не шкодували оплесків, проводжаючи цей святковий день, що добігав кінця. Задоволеними лишились всі, хто побував цього дня у Дендропарку, в котре переконавшись, що найяскравіше дозвілля можливо отримати саме в цьому мальовничому куточку міста.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!