Влітку у бібліотеці дітей чи не більше, аніж в інший час, і всі при ділі!

29.06.14, 10:00

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, захоплюючі туристичні подорожі. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книги ? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває! Під час відпочинку у шкільних літніх оздоровчих таборах діти з різних шкіл відвідали обласну бібліотеку для юнацтва ім. О.М. Бойченка, дізналися про роботу бібліотеки, її можливості, познайомилися з книжковими виставками, відвідали Інтернет-центр, побували на майстер класах та масових заходах.

В рамках обслуговування літніх таборів бібліотекарями було проведено понад 50 заходів, на яких були присутні учні ЗОШ № 29, 14, 31, 9 гімназії, школи «Мрії», школи мистецтв та інші. Всього заходи відвідали понад 2,0 тис. осіб. Серед заходів найцікавішими були: інтелектуальний турнір «Юні ерудити», брейн-ринг «Знавці музики», слайд-бесіда «Етикет у нашому житті», інформаційно-розважальний калейдоскоп «Подорож у країну цікавих казок», тренінг «Співрозмовник – який він?», інтелектуальна гра «Морські слідопити» та інші. Незабутньою була віртуальна мандрівка до Англії «Welcome to Englаnd», яку здійснили старшокласники гімназії мистецтв, НВО №20 та НВК колегіуму .

Популярністю користувались й майстер-класи. Діти мали можливість створити власними руками різноманітні речі, наприклад, квітку лотоса у техніці орігамі або ж зробити свій власний капелюх із паперу, виготовити вироби у техніці торцювання, вітальну листівку та багато іншого. Особливо запам’яталися школярам із СЗОШ № 14 майстер-клас із акторської майстерності від Валерія Ланецького, актора академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького. Отримати яскраву картинку на обличчя та гарний настрій мали можливість учні НВО №20, №21, ЗОШ № 4. Адже, літо - це пора яскравих кольорів, позитивних емоцій та нових вражень.
Бібліотекарі все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво спілкуватися, проводити вільний час. Всі ці заходи направлені на організацію літнього дозвілля дітей та організацію їх літнього читання.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01 Адреса: вул. Декабристів 6\15.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!