​Літо в Лондонському університеті мистецтв

13.06.14, 11:00

University of the Arts, London, культовий Central Saint Martins пропонує величезну кількість літніх курсів/мастер-класів від одного тижня до трьох місяців. Короткостроковий курс – це мова, арт-спеціальність, студентська атмосфера, викладачі-практики, можливість «подивитися» Університет до вступу на тривалу програму.

Приймаються студенти з різним досвідом. Заняття будуються на аналізі, критиці проектів і розробці своїх ідей. Вартість стандартного тижневого курсу в середньому складає £370. Відомий лондонський червоний автобус Routemaster, чопер, театральні постановки «Примара опери», колекції для паризьких марок Dior і Chloe... Все це створюється саме тут. Стань частиною світової арт-еліти.

Напрямки курсів: кіно, графічний, ігровий дизайн, брендинг, рекламний бізнес, PR, івент-менеджмент, інтерактивні медіа, фотографія, ілюстрація, журналістика, критика, акторська майстерність, сценографія, перформанс, театральний дизайн, мода, текстиль, дизайн, fashion журналістика, стайлінг, взуття й аксесуари, макіяж і імідж, костюми, технічні ефекти, грим, маркетинг моди.

Зареєструватися на найкращий для вас курс і гарантовано отримати місце і допомогу в оформленні Британської візи можна в Офіційного ексклюзивного представника University of the Arts, London в Україні – Освітній Групі ДонСтрім.

a
rt@donstream.com.ua Тел. +380 (44) 496 09 48; +380 (44) 279 35 84; +380 (50) 953 23 63

джерело



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!