​Десять європейських днів у розрізі Кіровоградщини: Громадські організації

09.06.14, 10:00

Кіровоградський прес-клуб та Кіровоградське Інтернет Телебачення (КІТ) продовжують зйомку та трансляцію в ефірі проекту "Десять європейських днів у розрізі Кіровоградщини", що його підтримала Міжнародна громадська організація "Internews-Україна". У рамках проекту, розповідає керівник Кіровоградскього прес-клубу Вікторія Талашкевич, буде створено десять програм, у кожній з яких 4-5 експертів висловлять свої думки на теми, пов'язані із перспективами євроінтеграції країни. Зокрема, у середу вже була записана п'ята програма на тему ролі громадських організацій у процесі європейської інтеграції України.

Спікерами, з якими спілкувалися ведучі - Олена Кваша, Ольга Гріднєва та Анастасія Мусатенко, - стали Леонід Жовтило, активіст із Малої Виски, Олена Арутюнян, керівник мережі Євроклубів, Тетяна Федорова, керівник Центру європейської інформації у бібліотеці ім. Чижевського та Ірина Захарова, активіст Інформаційно-ресурсного центру.

Сьогодні і завтра плануєтсья записати та видати в ефір програми на теми "Мистецтво і європейський спадок у Кіровограді", "Українська армія та боєздатність військових - перспективи вступу до загальноєвропейських та світових систем безпеки" та "Освітній вектор європейської інтеграції".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!