Кіровоградські журналісти влучні не лише словом, а й кулями

08.06.14, 13:00

Cвою вправність у тактиці ведення бою, міткості при попаданні в мішень представники регіональних ЗМІ проявили у грі з пейнтболу, яку з нагоди Дня журналіста організував народний депутат України Андрій Табалов.

25 журналістів з різних кіровоградських видань поділилися на три команди, аби розпочати чесне змагання у стрільбі фарбою. Колорадами та сепаратистами називатися не стали, хоча й на суто українських, актуальних сьогодні, іменнях не зупинилися: "Коза Ностра", "Січові стрільці" й "АТО". Проте оригінальні назви не дали ефективного результату ні в фіксуванні команди як гравця, ні в веденні бою. Навіть при нагородженні усі ЗМІшники залишалися командою синіх, червоних і жовтих. Нерівність у бою вирівнювалась однією категорією поділу команд.


Обмундирувавшись екіпіровкою, маркерами й масками журналісти відправилися підкорювати окопи й гори шин. Під час боїв останні палити навіть не збиралися - ворога брали лише кулями й залякуванням. Головна мета бійця - влучити в супротивника, представника чи то улюбленого видання, чи опозиційного. Кожен вдалий постріл фіксується, як це гучно називають під час сесійних засідань рад, лічильною комісією у складі однієї людини. Максимум бойових поранень у команді - 15, далі гра закінчується.


Акули пера зіграли по чотири гри. Пекуче сонце в очі, парка погода й запотіле скло на захисній масці не стали на заваді отримати то в одному раунді, то в іншому перемогу. У результаті найбільш вдало провели антижурналістську операцію гравці команди "Коза Ностра", до складу якої в перших раундах входив і нардеп Андрій Табалов. Не дотягнули до переможців гравці червоної команди - "Січові стрільці", зайнявши друге місце.

Журналісти з "АТО" отримали третю сходинку рейтингу учасників гри пейнтбол. Представники "Гречки" - юрист Геннадій Нікішов, журналіст Світлана Дубина та спортивний оглядач Євген Савранський - відстрілювалися в складі різних команд. Попадання кульок один в одного "гречківцями" не зафіксовано.


По закінченні турніру з пейнтболу усім учасникам кіровоградського медіасередовища вручили дипломи. Закріпили перемогу запашною гречаною кашою, приготованою на вогнищі.

текст - Світлана Дубина, фото - Неля Желамська, Світлана Дубина, Гречка



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!