Податківці завітали до дітей

03.06.14, 12:30

Як відомо, органи Міндоходів області опікуються молоддю — підростаючим поколінням платників податків. Особлива увага спрямована на тих, хто потребує опіки найбільше, — дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Напередодні особливих свят, Міжнародного дня захисту дітей та Свята останнього дзвоника в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Надія Воленшчак та її заступник Тетяна Соколенко завітали з привітаннями та подарунками одразу в два підшефних заклади – Олександрійську та Світловодську школи-інтернат.

Такі гостини вже стали традицією для вихованців закладів та їх викладачів. Діти доволі часто приймають вітання від представників Міндоходів області разом з подарунками та солодощами з нагоди різноманітних свят.

«Коли бачиш очі дітей, які не отримують материнської та батьківської ласки, такі моменти є особливо зворушливими, - зазначила Надія Воленшчак. - Частина нашої душі і сердечного тепла лишається тут, з дітьми. Ми будуємо їхнє майбутнє, а вони – наше. Сьогодні ми гостюємо в них, незабаром запросимо всіх до нас – проведемо екскурсію Головним управлінням Міндоходів в області. Адже кожен має знати, що поповнювати бюджет – справа відповідальна і надзвичайно важлива”.

Олександрійська та Світловодська школи-інтернат є осередком напрочуд творчих та здібних юних особистостей. Адже їх вихованці стали переможцями конкурсу дитячої творчості „Очима дитини про бюджет країни”, який проводили органи Міндоходів у цьому році. Переможці конкурсу отримали від міндоходівців не тільки дипломи, а й цінні подарунки для подальшого розвитку своїх творчих здібностей.

Діти та вихователі в свою чергу теж здивували подарунками: запальною піснею та чарівною мелодію саксофону. Від імені колективу і вихованців Олександрійської школи-інтернату керівник Тетяна Сорокун вручила Подяку колективу Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області за постійну увагу та участь у вирішенні проблемних питань закладу.

Наостанок, в.о.начальника ГУ Міндоходів в області Надія Воленшчак особисто запевнила керівників закладів про свою готовність і в подальшому всіляко допомагати їх вихованцям.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!