Юні дизайнерки Кіровограда влаштували показ мод на виставці в "Експоцентрі"

31.05.14, 10:00

Днями у виставковому центрі «ЕкспоЦентр» пройшла Перша спеціалізована виставка «Будівництво і ремонт. Реклама і дизайн», яку організувала Торгово-промислова палата. На виставці було чимало цікавого, у тому числі - показ мод, в якому брали участь студенти спеціальності «Технологічна освіта» фізико-математичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.


Як розповідає Оксана Гурьянова, підготовка до показу йшла під керівництвом викладачів Кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, і гоості виставки побачили три кращі колекції одягу, створені цього року студентками фізико-математичного факультету.

Зокрема, 51 група представила колекцію «Вектор стилю», що складалася з базових речей, які мають бути в гардеробі кожної стильної дівчини. Такі речі поєднуються з різними аксесуарами, створюючи кожного разу новий образ. В цій колекції гармонійно поєднані сучасні та фольклорні елементи.

Колекція «Ля Фльор» створена студентками 41 групи. Вона складається з яскравих уквітчаних суконь. Як природа розквітає навесні, убираючись у веселкові кольори, так і дівчата починають квітнути з природою.

У заключному виході було представлено колекцією «Подих літа» створену студентками 31 групи у якій переплелися сучасні тенденції моди та українські традиції минулого, сукні мають модний актуальний крій та оздоблені ручною вишивкою.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!