У Кіровограді обговорили сучасні стандарти роботи у сфері обслуговування

25.04.14, 11:00
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

У четвер у Кіровограді за ініціативи швейного виробництва "МріяЄ" та під патронатом регіонального відділення Торгово-промислової палати пройшла перша інформаційна бізнес-зустріч, присвячена сучасним стандартам у сфері обслуговування, зокрема, у галузі текстилю.

Євгенія Шустер та Віктор Серпокрилов, автор фото - Олена Карпенко
Євгенія Шустер та Віктор Серпокрилов, автор фото - Олена Карпенко

Захід, до якого було запрошено рестораторів, отельєрів, представників і керівників підприємств малого та середнього бізнесу Кіровограда та області, ініціювала Інна Чижик, директор підприємства "МріяЄ" та підтримала Ірина Саєнко, Президент Торгово-промислової палати.

Це перша конференція у галузі ресторанного текстилю, але її організатори планують започатковувати цілу серію навчальних семінарів, щоб ділитися думками і поповнювати скарбницю знань працівників сфери обслуговування на Кіровоградщині. На необхідності цього наголосив і запрошений на відкриття заходу перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віктор Серпокрилов. У своєму вітальному слові Віктор Миколайович зазначив, що головна мета і влади, і бізнесу - розвивати сферу обслуговування, працювати на високому рівні, надавати населенню якісні послуги відповідно до сучасних європейських стандартів якості.

Цю думку підтримала і Президент ТПП Ірина Саєнко. За словами Ірини Анатоліївни, лозунг "Купуй кіровоградське!" сьогодні актуальний, як ніколи, і плануючи розвиток свого ресторану, готелю чи іншого бізнесу на майбутнє, кіровоградці мають керуватися засадами співпраці у рамках області, не забуваючи про вихід на міжнародну арену.

Гості заходу, автор фото - Олена Карпенко
Гості заходу, автор фото - Олена Карпенко

У рамках зустрічі, звісно, відбулася і презентація швейного виробництва фабрики "МріяЄ" - історії розвитку, напрямків діяльності, планів на майбутнє. Про це розповіла директор підприємства Інна Чижик. За словами Інни Борисівни, вже десять років у Кіровограді працює команда професіоналів, які вміють і люблять працювати із текстилем. На фабриці "МріяЄ" діє повний цикл - від конструювання моделей, підбору тканини - до дизайну і пошиття як одягу для працівників сфери обслуговування, так і "одягу" для вікон, стін, стель, літніх майданчиків, тощо. Якість і стиль, оперативність роботи і спрямованість на результат - ось що вирізняє це підприємство на тлі інших, і дозволяє із впевненістю дивитися у майбутнє!

Приємним фіналом заходу став яскравий показ моделей, що їх розробили дизайнери та створили швеї на підприємства, і продемонстрували моделі агенції "Стиль Моделс" та артисти колективу "Три з половиною". Соковиті кольори одягу для офіціантів, кухарів, адміністраторів нікого не залишили байдужими, як і майстерність кухарів ресторану "Стейк Хауз", котрі приготували для учасників заходу смачний фуршет, щоб всі могли поспілкуватися у неформальній атмосфері.

P.S. Детальніша інформація про подію, а також плани на майбутнє можна дізнатися, зателефонувавши за номерами: 095-555-40-21, або 066-105-31-73 та (0522) 27-95-19 - Швейне виробництво "МріяЄ". Сайт: www.mriyae.com.ua



Комментарии

Анна Горобцова25 апреля 2014 15:25
1
Инна Чижик - молодчинка. Шикарный показ-демонстрация...Те готовые вещи, что я увидела поразили своей оригинальностью. Чего только стоит куртка для беременных, которую можно носить и после родов...и носить не только самой, но еще и вместе с малышом:)
Ответить
Вікторія Талашкевич25 апреля 2014 19:30
0
Было здорово! А как красиво прыгали ребята в форме поваров?! :-)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!