Чергова спроба: Нова "Туристична мапа" Кіровограда

11.04.14, 11:30

Днями у приміщенні Кіровоградської міської ради була презентована туристична карта міста Кіровограда. За інформацією сайту "Новини Кіровоградщини", проект створення цієї карти розпочався у 2014-му з ініціативи КП «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради».


Втім, сайт "Тусовка" хоче нагадати, що розмови про створення карти, - фокус-групи, обговорення, диспути - тривають у Кіровограді від першого форуму "Креативне місто", що його провів Інформаційно-ресурсний центр (керівник - Ірина Жарова).


З іншого боку, і справді, розмови-розмовами, а нарешті щось зроблено. Директор КП "Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради" Володимир Хлєбніков повідомив, що наразі тираж не надруковано - карта готується до друку пробним тиражем у 10 тисяч примірників. Карта матиме інформацію про розташування закладів культури, парків, зон відпочинку, служб таксі, кафе та ресторанів, тощо. Розповсюджуватись карта буде безкоштовно - через мережу готелів, у транспорті та вуличних кіосках.

Це не перша спроба зробити подібну карту для Кіровограда. Як показує світовий та й український досвід, дити такий проект може у трьох випадках: якщо карта продаватиметься, і на виручені кошти можна буде її друкувати далі; якщо гроші на створення і друк даватиме міський бюджет, замість того, щоб фінансувати інші потреби; якщо гроші платитимуть рекламодавці, яким це буде вигідно (тираж у 10 тисяч досить пристойний), але для цього із бізнесом потрібно працювати. Підприємці можуть давати гроші у "примусовому порядку", але це навряд чи буде тривати довго...



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!