В Кіровоградському слідчому ізоляторі відбулась літературно-музична зустріч

02.04.14, 12:30

 28 березня 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі відбулась літературно-музична зустріч неповнолітніх та засуджених відділення соціально-психологічної служби установи з членом "Театру авторської пісні Кіровоградської області" і літературного об’єднання «Парус», автором і виконавцем власних пісень Олегом Олексійовичем Спіньовим.

  Проведення заходу організували співробітники відділу соціально-виховної та психологічної служби Кіровоградського слідчого ізолятора за сприяння Кіровоградського обласного благодійного фонду «Пересвіт» в особі його керівника Володимира Глухого.

  Під час концерту в теплій, задушевній атмосфері, бард виконав свої улюблені твори, а також презентував нові пісні. Філософські, сумні та ліричні композиції зворушували та об'єднували присутніх своєю щирістю, відвертістю, бажанням поділитись своїми почуттями і думками, емоційністю виконання.

  А між піснями Олег Олексійович поділився зі слухачами історією свого життя, повідав про війну в Афганістані, учасником якої йому випало бути, повідомив, що в своєму творчому багажі має 12 альбомів пісень, є автором книг «Ми з ХХ століття», «Життя моє – армія», «Сто годин щастя», «10 життів офіцера розвідки» та розповів про свої планами на майбутнє.

  Завдяки щиросердю та справжньому таланту барда і літератора, усі присутні долучилися до чарівного світу музики і поезії та отримали позитивні емоції.

    Відділ соціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградського слідчого ізолятора



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!