"Зірка" розгромила дубль "Локомотива"

16.03.14, 11:29

В Туреччині відбувся товариський матч «Зірка» (Кіровоград) – «Локомотив-2» (Москва).

Підопічні Миколи Федоренка впевнено переграли суперника з рахунком 4:1. Вже на старті зустрічі після довгої передачі Романа Бочкура з власної половини поля Борис Баранець реалізував вихід сам на сам з голкіпером московської команди. В схожій ситуації Борис оформив дубль у звітному матчі, але цього разу йому асистував його брат Григорій. На 41-ій хвилині матчу Козаченко попереду «знайшов» Чичикова, який відпасував на Данішевського – останній влучно пробив і встановив рахунок 3:0.
На початку другого тайму матчу футболісти «Зірки» у власному штрафному майданчику порушили правила і було призначено пенальті. Дмитро Козаченко виграв дуель у гравця дубля «Локомотива». Та все ж москвичам вдалося забити гол престижу: це сталося на 66-ій хвилині. А за п'ятнадцять хвилин до завершення матчу «Зірка» провела швидку атаку за участю Самойленка, Галенка та Кочури – і Олександр встановив остаточний рахунок зустрічі 4:1.
Завтра кіровоградська «Зірка» зіграє не два матчі, як планувалося, а один. В спаринг-партнерів змінилися плани їх підготовки і о 11.00 «Зірка» зустрінеться з командою другого дивізіону Данії БСВ.

«Зірка» (Кіровоград) - «Локомотив-2» (Москва) - 4:1 (3:0).
«Зірка»: Козаченко, Бочкур, Степанов, Чередніченко, Фатєєв, Рожок (Бурдіян, 75), Г.Баранець (Рудницький, 71), Б.Баранець (Загальський, 46), Данішевський (Кочура, 46), Чичиков (Галенко, 51), Осадчий (Самойленко, 66).
Голи: Б.Баранець (5, 28), Данішевський (41), Кочура (75) - ? (66).

офіційний сайт ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!