Кіровоград: Королеву обрали без участі журі

10.03.14, 12:00

Напередодні жіночого дня – 8 березня, в театрі ім. М. Кропивницького фінішували конкурси «Королева Кіровограда – 2014» та «Королева Центральної України» цього ж таки року, що їх проводить агенція "РІМО".

Розважальну програму забезпечували яскраві танцювальні постановки ансамблю «Конвалія», вокальні номери, дефіле моделей агентства «РІМО». Окремо варто відзначити екстравагантну постановку в тайському стилі, під час якої імідж-студія Ірини Лісової презентувала свої коронні зачіски. Але не вони стали центром уваги глядача, а довжелезні, мов у Фредді Крюгера, накладні нігті, що стали частиною образу моделей. 

Варто зазначити, що кожен вихід дівчат відповідав певній тематичній лінії. Перший з них був стилізований під загадкову єгипетську тематику. Красуні у коротеньких сукнях пісочного кольору дефілювали під музику країни фараонів і пірамід. Серед стандартних презентаційних спічів дівчат запам’ятались кілька свіженьких формулювань, як от: «Можу бути чорною, або білою, але сірою не буду ніколи»; чи «Хто не ризикує, той ніколи не потрапить на Ямайку».

Також дівчата виходили в стилізованих під національне вбрання сукнях. Народні костюми еволюціонували під подіумний формат, тому моделі красувались у пишних коротеньких сукенках чи спідницях з розрізами, оздоблених українським орнаментом в традиційних білих, червоних, чорних та зелених кольорах.

Образ дівчини Бонда красуні намагались передати, вийшовши в купальниках. Цікаво було спостерігати, як із щирих милих україночок дівчата перевтілились в агресивний сексуальний образ дівчини агента 007.

Як діаманти в дорогоцінній оправі, засяяли моделі у вечірніх сукнях. Цей вихід є акордним у конкурсах краси, на нього витрачається найбільше зусиль. Адже необхідно придбати красиву вечірню сукню, прикраси та взуття. У кольоровій гаммі переважали відтінки червоного та синього. Ефектно виділялась сукня з чорним мереживом Анастасії Довгої. Привертало увагу золотаве вбрання Юлії Неклеги. Цікава і ніжна бірюзова сукня з вирізом на спині Юлії Ярощук також не лишилась без уваги. Звабливий розріз і оголене плече – родзинки сукні кольору індіго Ангеліни Місаєвої. Цікаво, що дівчата утримались від глибоких декольте і пишних бальних нарядів.

От тільки, на жаль, оцінити саме цей тур конкурсу журі не мало можливості – протоколи організатори позабирали перед виходом красунь у вечірніх сукнях, незважаючи на спротив суддів. Тому природньо, що постає питання про об’єктивність оцінювання та вибір переможниці. Особисто в редактора «Акули» - Сергія Копотієнка, - склалось враження, що триумфаторки конкурсу були визначені заздалегідь. А члени журі, попри всю поважність, були запрошені тільки для того, аби легалізувати рішення невідомого когось.

І, мабуть, найскладнішим виходом для дівчат стала церемонія нагородження. Адже майже тридцять хвилин вони стояли на сцені на високих підборах, тримаючи осанку і посміхаючись в очікуванні оголошення переможниць. Спочатку було  роздано додаткові номінації та подарунки від спонсорів і суддів. До речі, «Акула» також була у складі журі, і свій подарунок, сертифікат на відвідування салону-краси «Стрекоза», вручила симпатичній дівчині з ямочками на щічках – Владеліні Карачовій.

Констатуємо – титул королеви Кіровограда здобула Ангеліна Місаєва. А королевою центральної України стала дівчина з Нікополя Анастасія Довга. Титули з префіксом «віце»: 1-ша віце-Королева Кіровограда – Владеліна Карачьова; 2-га – Юлія Ярощук; 3-а – Юлія Неклега; 1-ша віце-Королева Центральної України – Анастасія Сандирєва; 2-га – Єлизавета Воробєй, 3-а – Ольга Бондаренко.


автор - Сергій Копотієнко, "Акула": http://akulamedia.com




Комментарии

Анна Козак16 марта 2014 10:51
1
Было бы классно, если бы еще были фотографии участниц с подписями имен и титулов :)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!