Десять пам'яток з Кіровоградської області потрапили до списку найкращих пам’яток України

26.02.14, 11:00

 Нещодавно в Україні стартував проект «Найкращі пам’ятки України – обрані Народом». Він створений з метою привернення уваги та інтересу до історичних пам'яток архітектури, природного надбання України. Серед претендентів і десять пам'яток з нашої області: музей РВСП, Фортеця св. Єлизавети, хутір Надія, юнкерське училище, Чорне озеро, географічний центр України, краєзнавчий музей (колишній особняк Барського), будівля Обласного художнього музею, кіровоградський дендропарк, пам'ятник Богдану Хмельницькому. Проголосувати за найкращу пам'ятку області можно за посиланням.

Вибір десятки найкращих пам'яток нашої держави відбудеться шляхом загальнонародного голосування. Перший етап голосування проекту «Найкращі пам'ятки України – обрані Народом» уже стартував. Кожен бажаючий може проголосувати за пам’ятне місце на спеціально створеному сайті. Втім, його адміністратори попередили – якщо спостерігатиметься накручування результатів голосування за допомогою програм, сайтів чи інших способів, усі голоси будуть анульовані

За результатами онлайн-голосування чотири пам’ятки з кожної області, які набрали найбільшу кількість голосів, будуть відібрані для участі в загальноукраїнському голосуванні на другому етапі проекту.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!