Журнал «Все о рукоделии» можна почитати у бібліотеці

01.02.14, 14:00

Улюблений журнал багатьох майстринь «Все о рукоделии» тепер можна почитати у Відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка. У даному періодичному виданні Ви, шановні майстрині, знайдете для себе різні стилі і види техніки рукоділля.

Все о рукоделии
Все о рукоделии

Пропонуємо Вашій увазі короткий перелік рубрик : «Вышивка крестом», «Вышивка бисером», «Изящные миниатюры», «Мастер-классы», «В мире рукоделия», «Клубная жизнь», «Из номера в номер». 2014 рік пройде під знаком дерев’яного синього Коня, і щоб він був до Вашої оселі прихильним, потрібно власноруч виготовити талісман. І саме вишита бісером картина «Белогривая лошадка» і принесе добробут у Ваш дім. До Дня святого Валентина журнал підготував оригінальні валентинки. Схеми для вишивання сердець-валентинок Ви знайдете на вкладці журналу. А за допомогою майстер-класу по декупажу Ви маєте змогу оригінально виконати розпис по склу.

Запрошуємо до бібліотеки переглянути журнал та скористатися його порадами і схемами. Не упустить нагоди здобути нові знання та нових друзів разом з бібліотекою! Бібліотека працює щодня, крім суботи, з 9.00 до 18.00: Кіровоград, вул. Декабристів 6/15, e-mail: bbojchenka@yandex.ru , тел./факс (0522) 22-66-01.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!