Обираємо кращу монету 2013 року

29.01.14, 13:00

Розпочався щорічний конкурс "Краща монета року України". Метою конкурсу є визначення професійного рівня учасників як творчого, так і виробничого процесів виготовлення пам’ятних монет, а також заохочення художників і скульпторів до пошуку креативних ідей тощо.

Конкурс проводиться в номінаціях "Краща монета року", "Унікальне ідейне рішення" та "Найкраще художнє рішення" у два етапи. На першому етапі конкурсу, що триватиме до 24 березня 2014 року, серед 42 пам’ятних монет України, введених в обіг Національним банком України з 01 січня до 31 грудня 2013 року, голосуванням визначаються три монети, які набрали найбільшу кількість голосів у кожній номінації.

У голосуванні можуть брати участь усі бажаючі. Треба до 24 березня 2014 року надіслати заповнену анкету (у форматах doc чи pdf) на електронну адресу: moneta@bank.gov.ua або скористаються інтерактивною анкетою на сторінках Офіційного інтернет-представництва Національного банку України. Також анкети можна залишити в спеціально облаштованих скриньках у територіальних управліннях Національного банку України та банках-дистриб’юторах (ПАТ "Державний ощадний банк України", АТ "Банк "Фінанси та Кредит", ПАТ "КБ "Хрещатик", ПАТ "БАНК ФОРУМ", ПАТ "ОКСІ БАНК", АТ "ІМЕКСБАНК").

Варто зазначити, що монета "75 років Кіровоградській області" випущена вже в новому, 2014 році і у цьогорічному конкурсі участі не бере.


Комментарии

leonid setyy30 января 2014 16:27
1
"я буду голосувати за "Рік Коня"- купував у "хрещатику" (там виявилося найскорше очікування) на подарунок своєму батькові. Подарунок дуже доречний."
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!