Поки вихователі розважалися, по дитсадку блукала звірина!

05.01.14, 13:00
фото - http://akulamedia.com
фото - http://akulamedia.com
Тварини проникли на другий поверх Кіровоградського дитсадка №3, що розташований на багатоповерховій околиці неподалік 35-ї школи. У цей час тут повним ходом народ веселився: грала музика, лунали пісні, стукали каблучки об підлогу в танцях, пише сайт "Акула". Рудих та смугастих котів ніхто з дорослих не прогнав - як і ведмедів, тигрів, леопардів, лисиць та інших представників фауни, - адже з’явилися вони в дитячому закладі не просто так, а з нагоди новорічного спектаклю, що був поставлений як циркова програма!

фото - http://akulamedia.com
фото - http://akulamedia.com
Звісно, мурчики були не зовсім справжні. Це діти наділи костюми звірят, а також циркових артистів -- ілюзіоністів, гімнастів, силачів, вольтижерів -- вони стрибали на конях у повному мушкетерському спорядженні.  На маскараді вихователі були не тільки режисерами, суфлерами та звукооператорами, а також і акторами. Особливо колоритний вигляд мали цирковий тиран Карабас-Барабас та чарівна Мальвіна з блакитними локонами і вся в оборках, рюшах та мереживах.

фото - http://akulamedia.com
фото - http://akulamedia.com
Глядачі аплодували і грамотному та продуманому сценарію (кожна дитина була задіяна не тільки в масовці, а і в окремому номері), і акторській майстерності шестирічних учасників новорічної феєрії. Я стояла за два метри від факірів, стежила за кожним їхнім рухом і так і не збагнула, яким чином вони зробили воду зеленою та блакитною і звідки взяли розкішні гірлянди в порожніх коробках. А рівень номера трьох акробаток був такий, що дівчаток хоч зараз можна випускати на професійну сцену.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!