Відкрито виставку дитячих малюнків

03.01.14, 16:48

Сьогодні, 3 січня в галереї “Єлисаветград” начальник Управління Національного банку України в Кіровоградській області В.П. Томашин відкрив пересувну виставку дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”. Як повідомив В.П. Томашин, за ініціативою Національного банку України та з метою популяризації діяльностіНаціонального банку, підвищення рівня фінансової грамотності та знань дітей про функції та завдання центрального банку держави, а також виявлення їх творчих здібностей у 2013 році було проведено ІІ Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”, участь в якому взяли близько 3000 учасників зі всієї України.

На пересувній виставці представлено 75 найкращих робіт учасників конкурсу, у тому числі три роботи юних митців нашого краю: Рибачук Маргарита (м.Бобринець). Назва роботи “Національний банк майбутнього”; Ємельянова Єлизавета (м.Кіровоград). Назва роботи “Національний банк України-Рукавичка”; Барабан Сергій (смт.Олександрівка). Назва роботи “Ми перші, тому що кращі!”.

“Для Національного банку вже стало доброю традицією проводити конкурс дитячих малюнків, – зазначив начальник Управління Національного банку України в Кіровоградській області В.П. Томашин. – Вражає оригінальність підходів до розкриття теми конкурсу, різноманітність сюжетів, а найбільше – це розуміння дітьми того, чим займається головний банк країни, його функції та завдання”.

Під час відкриття виставки В.П. Томашин ще раз привітав трьох переможців першого туру конкурсу від нашої області, побажав творчого натхнення і майбутніх перемог та вручив цінні подарунки від Національного банку. В Кіровоградській області виставка триватиме з 3 по 17 січня 2014 року. Усі бажаючі зможуть відвідати її у приміщенні галереї «Єлисаветград». Галерея працює щоденно з 9.00 до 18.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Пашутінська, 36.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!