Набридло світське життя? В Олександрії з’явиться чоловічий та жіночий монастирі

07.11.13, 9:30
фото - lgihmty.anub.ru
фото - lgihmty.anub.ru

Жіночий монастир відкриється при олександрійському храмі Різдва Христового, будівництво якого завершиться до кінця року, пишуть Новини Кіровоградщини. Церква будується з минулого року в центрі мікрорайону Перемога. Понад 10 років на цьому місці діяв храм у підвальному приміщенні.

В церкві вже виконуються внутрішні оздоблювальні роботи. Будівельники вимощують підлогу, штукатурять і готують до фарбування стіни. В одному архітектурному ансамблі з церквою розташувався двоповерховий допоміжний корпус. У корпусі знаходяться церковна бібліотека, навчальний клас, а також кухня і трапезна. З часом в ньому буде відкрито невеликий жіночий монастир.

Та й чоловічий монастир незабаром відкриють в Олександрії - там тривають останні приготування. Об’єкт розташувався в мікрорайоні Перемога. Ремонтні бригади вже закінчують роботи, в приміщенні розпочато генеральне прибирання , завозиться меблі. Всі роботи фінансує спонсор, ім’я якого поки не розголошується. Відомо лише, що це – олександрієць. У монастиреві проживатиме 10-15 ченців-чоловіків, також там розташуються покої єпископа.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!