На стадіоні «Зірка» відбулася історична подія!

22.10.13, 12:28
Ніколаєнко, Березкін та Гоцул
Ніколаєнко, Березкін та Гоцул

Вчора, 21 жовтня 2013 року, на кіровоградському стадіоні «Зірка» відбулися урочисті заходи по закладенню капсули на честь початку реконструкції основного та тренувального полів футбольно-легкоатлетичного стадіону ФК «Зірка» Кіровоград.

В урочистих заходах прийняли участь голова Кіровоградської ОДА Андрій Іванович Ніколаєнко, президент ФК «Зірка» Максим Станіславович Березкін, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Євгенович Гоцул, інші поважні особи.

Масштабна реконструкція стадіону надасть змогу не лише покращити інфраструктуру ФК «Зірка» та виконати вимоги, які пред’являються Прем’єр-лігою України до футбольних клубів, але й надасть змогу поліпшити умови тренування як першої команди клубу, команди «Зірка-2», так і дитячих команд Академії ФК «Зірка».


Крім того, важливою частиною даного комплексу буде його легкоатлетична складова. Вже наступного року на новозбудованому легкоатлетичному комплексі планується провести один з етапів чемпіонату України з легкої атлетики. Стадіон «Зірка» готовий буде прийняти не тільки футбольні змагання високого рівня, а й змагання з бігу, стрибків у висоту, стрибків з жердиною, метання списа, молота та ядра й інших видів легкої атлетики. Керівництво клубу сподівається, що ця подія дасть серйозний поштовх розвитку легкої атлетики на Кіровоградщині. Реконструкцію планується завершити вже 30 травня наступного року.




  • План реконструкції
  • Березкін, Ніколаєнко та Гоцул
  • Ніколаєнко та Березкін
  • Ніколаєнко, Березкін та Гоцул

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!