Кубок губернатора отримала команда "Єлисавет-Баскет"

13.10.13, 20:00
БК Єлисавет-Баскет
БК Єлисавет-Баскет

Чотири дні - з 10 п о13 жовтня - у Кіровограді тривало свято баскетболу, яке ініціював баскетбольний клуб "Єлисавет-Баскет" (президент - Руслан Згривець), заручившись підтримкою керівництва області та запросивши на Кубок губернатора команди Білорусії і Казахстану.

У рамках Першого Міжнародного турніру за Кубок голови Кіровоградської ОАД Андрія Ніколаєнка серед жіночих баскетбольних змагалися БК «Єлисавет-Баскет» (Кіровоград, Україна), БК «Сож-ГГУ» (Гомель, Білорусія), СБК «Олімпія» (Гродно, Білорусія), а також команда «Тигриці Астани» (Казахстан).


У першому турі, який відбувся 10-го жовтня, «ТигриціАстани» в напруженому матчі завдали поразки «Олімпії» - 66:62. БК «Єлисавет-баскет», на радість заповненому спортивному залу факультету фізичного виховання КДПУ, не залишив своїм суперницям з «СОЖ ГГУ» ніяких шансів, розгромивши їх з рахунком 102:51.

У другому турі 11-го жовтня команди знову зійшлися в очних зустрічах. У білоруському протистоянні «СОЖ ГГУ» - «Олімпія» сильнішою була команда з Гродно - 80:69. БК «Єлисавет-баскет» у протистоянні з казахською командою здобув другу перемогу на даному турнірі. Цього разу знову надійно в обороні відіграли і результативно в атаці – лише два очки до сотні не вистачило. Рахунок зустрічі 98:52.

У третьому, заключному турі гурпових ігор команда «ТигриціАстани» виграла у БК «СОЖ ГГУ», а «Єлисавет-баскет» обіграв СБК «Олімпія». Таким чином сьогодні, 13 жовтня за третє місце змагалися білоруські команди - «СОЖ ГГУ» та «Олімпія». Гра була напружено, і не раз по ходу змагання, вперед виривалася то одна, то інша команда із Білорусії. Втім, у результаті, перемогла команда СБК «Олімпія», яка отримала кубок за третє місце та бронзові медалі. Призи і подарунки на згадку про Кіровоград отримали обидві команди.



Звісно, найцікавішою для вболівальників та найбільш очікуваною була фінальна гра - між командою кіровоградського баскетбольного клубу " Єлисавет-Баскет" та командою "Тигриці Астани" із Казахстану. Втім, від самого початку - з першої чверті, - кіровоградська команда так потужно рвонула вперед, що жодного разу казахським гравцям не вдалося не те що зрівняти рахунок чи випередити суперниць, а й навіть зменшити розрив, щоб він не був бодай вдвічі більшим.


Тож, насамкінець БК "Єлисавет-Баскет" обіграв БК "Тигриці Астани" з рахунком 81:42, спортсменки і тренери отримали медалі, Кубки, шампанське і подарунки. Тепер - чекатимемо початку чемпіонату, який подарує вболівальникам немало гарних емоцій, а гостям та учасникам турніру із інших країн бажаємо вдалої дороги додому, дякуємо за яскраву гру і чекатимемо у Кіровограді ще багато-багато разів - і просто у гості, і на змаганнях! Хай щастить!!!




  • Білоруські команди
  • БК Олімпія
  • БК Сож-ГГУ
  • БК Єлисавет-Баскет

Комментарии

Lyudmila Talashkevich14 октября 2013 22:53
0
Гарна гра! Молодці! Успіхів!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!