У Кіровограді молодь хоче створити Туристичний клуб

10.10.13, 11:47
Андрій Ніколаєнко
Андрій Ніколаєнко

Найближчим часом на Кіровоградщині можуть створити обласний туристичний клуб. Про це повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко у відповідь на ініціативу одного із студентів КДПУ ім. В. Винниченка.

– У 2010 році, коли я лише знайомився з областю, я зрозумів, що для мене Кіровоградщина – непізнана земля, – зауважив голова ОДА. Aндрій Ніколаєнко наголосив на тому, що туризм в області не буде розвиватися, доки ця галузь не стане розглядатися як сфера для серйозних інвестицій. Голова ОДА сказав, що потрібна приватна ініціатива. А обласна влада, зі свого боку, повинна всебічно цю ініціативу підтримувати і розвивати.

– Кіровоград – один із прикладів неефективного використання туристичного потенціалу, – зауважив Ніколаєнко. Наприклад, в обласному центрі відсутні туристичні мапи міста, немає сайту, який би розкривав місто з туристичного боку.

Один зі студентів виступив з ініціативою створення в області туристичного клубу, який би популяризував туристичні місця і маршрути. У відповідь Андрій Ніколаєнко повідомив, що обласна влада готова підтримати цю ідею, та порадив студенту звернутися до Інформаційно-ресурсного центру для детального розгляду перспектив цього проекту.

Нагадаємо, голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко провів відкриту лекцію для студентів КДПУ ім. В. Винниченка.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!