Кіровоградські діти з особливими потребами вчилися просувати себе он-лайн

01.10.13, 12:04

Днями у місті Скадовськ (Херсонська область) члени Кіровоградської обласної громадської організації «Народна академія творчості»  взяли участь у Навчально-інформаційному тренінгу «Просування діяльності громадських організацій інвалідів за допомогою інструментів Веб 2.0».

Організаторами тренінгу були ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» (НАІУ) та Херсонська громадська організація «Ініціатива на захист прав інвалідів».

Створений цей проект в рамках реалізації Всеукраїнської програми НАІУ «Школа соціально-політичного лідерства для керівників та спеціалістів громадських організацій інвалідів». Під час тренінгу учасники пройшли  навчання та набули  досвід роботи з сучасним веб-простором та навики  використання веб-інструментарію для забезпечення ефективного функціонування громадської організації.


Тренінг був у вигляді дискусії та практичних занять, що набагато цікавіше ніж кількагодинне прослуховування теорії. У результаті учасники заходу отримали максимум корисної інформації та виконали кілька практичних завдань. Всі "студенти" дуже вдячні тренерці  Наталці Ткачовій. Маємо надію, що і надалі члени нашої організації матимуть змогу бути активними учасниками «Школи лідерства», пише керівник організації Ельміра Небесна.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!