Кіровоград відзначив День туризму

30.09.13, 8:31

Минулого тижня, у п’ятницю 27 вересня - з нагоди відзначення Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні - у Кіровограді було проведено акцію для всіх бажаючих - безкоштовні пішохідні, автобусні та тролейбусні екскурсії по місту.

Це відбувалося за організаційної підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації та туристичних підприємств області («Форте-В», «Супутник-Кіровоград», «Мелодія-тур», «Фортеця», «Веста-М»).

Три сотні городян взяли участь у шести мандрівках - у загальній оглядовій екскурсії, екскурсії «Історичною лінією», «Кіровоград авіаційний» тощо.


Приємно відзначити широке коло категорій туристів, тому що серед учасників були і школярі, і молодь, і люди пенсійного віку. Можливо, такі акції стануть гарною традицією та потужним стимулом для розвитку внутрішнього туризму на Кіровоградщині.

Окрім того, о 14.00 год. у приміщенні обласного художнього музею з нагоди свята було відкрито виставки за підсумками проведення мистецької  акції - пленеру «Кіровоградщина очима художників» у Добровеличківському районі та фотовиставка «Золотими стежками Ексампею», яку організувала обласна спілка фотохудожників України.

Під час заходу з нагоди професійного свята – Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні за сумлінну працю, високий професіоналізм, внесок у розвиток внутрішнього туризму було відзначено кращих працівників туристичної галузі області, повідомляє Сектор туризму управління охорони культурної спадщини, розвитку музейної справи та туризму департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації. Довідки: (0522)24-53-66.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!