Кіровоградський прес-клуб продовжує проект «Здоров’я жінок Кіровоградщини»

24.09.13, 10:28

Днями у Києві відбудеться тренінг, який покладе початок новому року роботи партнерів, що діють по всій Україні – і на Кіровоградщині також, - у рамках Програми АМР США «Здоров’я жінок України», що її реалізовує Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім'ї».

На тренінг, де йтиметься про ефективні комунікації при проведенні інформаційно-просвітницьких кампаній з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, запрошені і представники Кіровоградського прес-клубу реформ, які успішно протягом року – спільно із партнерами на теренах області, - працювали у царині інформування громади про вищезазначені питання.

Читайте також:
Кіровоградці звітують про роботу із покращення репродуктивного здоров'я жінок

Які цілі ставить перед прес-клубом на поточний рік керівник проекту «Здоров’я жінок Кіровоградщини» Ольга Гріднєва? За її словами, вже з жовтня у Кіровограді почнеться масштабна інформаційна компанія, що матиме на меті ознайомити мешканців міста та області із останніми тенденціями, досягненнями та викликами у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Читайте також: 
Кіровоградщина – в числі кращих у виконанні проекту «Здоров’я жінок України»


На тренінзі виступлять Голова правління БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» Галина Майструк, заступник директора Департаменту охорони здоров’я материнства,  дитинства та санаторного забезпечення Міністерства охорони здоров’я України Валентина Коломейчук, завідувач Відділу досліджень  демографічних процесів та демографічної політики Інституту демографії та соціальних  досліджень  ім. М.В. Птухи НАН України Ірина Курило, а також давній друг і партнер усієї мережі прес-клубів України - Олена Панченко, менеджер з комунікацій БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї».

Читайте також:
  Тепер достовірну інформацію про планування сім’ї можна отримати онлайн



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!