Цікаві факти про дороги Новомиргородщини: тільки позитив!

09.09.13, 11:29

Всі знають, що дороги Новомиргородщини – не найкращі, м’яко кажучи. Проте є в нас свої рекордсмени по якості, швидкості, ціні ремонту.

Найекономнішим ми вирішили назвати ремонт доріг у селі Кам’янці. Тут, за свідченням наших читачів, сільський голова Павло Самойленко після кожного дощу бере власний трактор і організовує суботник для ремонту доріг. Дороги ремонтують, використовуючи головним чином підручні матеріали. Цей сільський голова отримує звання «Дорожник-ентузіаст».

Найбільше грошей на ремонт доріг виділено в бюджеті села Шпакове – більше 700 тисяч. Це значить, що ремонт буде оплачено не за кошти, які були спущені з державного бюджету, не за кошти обласного бюджету, а за податки, зібрані на території села. Для порівняння – у Новомиргороді з міського бюджету на ремонт доріг було виділено менше 200 тисяч. Гадаю, новомиргородцям буде цікаво дізнатися, що ремонт дороги по вулиці Леніна з Виноградівки до Златополя виконується працівниками підприємства «Райавтодор» за кошти Державного бюджету. За кошти міського бюджету був покладений шматок асфальтового покриття на вулиці Оболенського, покладені латки, а також встановлений ось цей дорожній знак у Златополі неподалік від виїзду з Новомиргорода.

Щоправда, у Шпаковому 700 тисяч гривень ще неосвоєні. Але таке відчайдушне прагнення поліпшити життя місцевих водіїв стало причиною того, що сільському голові Дмитру Красюку ми присвоюємо почесне звання «Дорожник-фанат» - і всім районом тримаємо кулаки за те, щоб ні погода, ні інші фактори не перешкодили втіленню в життя величних задумів.

Уже завершується ремонт доріг у Петроострові, тому сільська голова Тетяна Єфіменко отримує звання «Дорожник-спринтер».

У минулі роки були проведені прекрасні ремонти доріг у селах Йосипівка та Мартоноша. І якщо в Мартоноші продовжують класти асфальт, то в Йосипівці сільський голова Валентина Снісаренко отримує найпочесніше звання – «Дорожник на відпочинку», адже у цій сільській раді в поточному році клопочуть головним чином про підтримання доріг в належному стані.

автор - Олена Белінська, спеціально для сайту "Тусовка"



Комментарии

Елена Белинская10 сентября 2013 13:14
0
я там назву вулиці переплутала. не Оболенського, а Калініна, вони по сусідству.
а згаданий дорожній знак - "Вибоїни". бо в Новомиргороді на виїзді в бік Капітанівки дороги страшні
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!