Працівники ОККО пригостили діток мілк-шейком

08.09.13, 8:29

Доброчинну акцію, про яку навіть написав всеукраїнський корпоративний журнал «Територія універсального сервісу», провели для дітей із інтернату працівники кіровоградського регіонального відділення компанії ОККО.


Іван Мельниченко та Наталія Корінфіл ініціювали невеличку, проте добру і корисну справу – з доброчинною місією вони відвідали один із місцевих дитячих будинків та принесли його вихованцям смачні гостинці.

Читайте також:
У Малій Висці продають дуже багато печива

«Завжди купуючи щось своїм дітям, ми бачимо в їхніх оченятках радість та любов. Ми про них піклуємося, адже вони наше майбутнє. Але є діти, в яких немає ні мами, ні тата… Їм ніхто не купує хот-дога, соку чи шоколадку. І хто сказав, що вони його не хочуть чи хочуть менше, аніж наші власні діти?, - розповідає Наталія Корінфіл. – Сумно, але ми розуміємо, що не всі кошти, перераховані у дитячі будинки, потрапляють до дитини у повному обсязі. Тільки давши малечі щось до рук, можна бути впевненими у цьому. Тому ми з колегами і і вирішили навідатися особисто до дитячого будинку і принести дітям трохи солодощів. Зробивши дітям мілк-шейки, працівники ОККО ще й подарували їм невелике свято!».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!