Ще два дитячі майданчики ОДА відкрито у Кіровограді

06.09.13, 10:29

Губернатор Андрій Ніколаєнко дотримує слова - вчора ще два дитячі майданчики з десяти, обіцяних головою обласної адміністрації, було відкрито у Кіровограді.

Ігрові майданчики по вулиці Героїв Сталінграда, 16/17 та по вулиці 50 років Жовтня, 9, які оснащено усім необхідним для дитячих розваг – гойдалками, каруселями, гірками та пісочницями, відкрито у рамках обласної програми "Центральний регіон-2015" та на виконання соціальних ініціатив Президента України, котрий наполягає, що дитячий майданчик повинен бути в кожному дворі.

Читайте також:
Десять дитячих майданчиків у Кіровограді: Адреси, коментарі

Будівництву дитячих майданчиків передувало широке обговорення за участі громадськості щодо місць їх розташування – за результатами дзвінків з пропозиціями, які поступили від жителів обласного центру на "Гарячу лінію" голови ОДА. Всього надійшло більше 800 звернень, але було визначено 10 місць, стосовно яких надійшла найбільша кількість дзвінків від кіровоградців.

Враховуючи це керівник області доручив спорудити у Кіровограді десять дитячих майданчиків до кінця вересня. На чотирьох з них маленькі кіровоградці вже мають змогу проводити своє дозвілля. Андрій Ніколаєнко щиро привітав маленьких і дорослих жителів на Героїв Сталінграда з гарною подією, адже, як зазначив голова ОДА, безпечний майданчик – розвага для дітлахів і спокій для їхніх батьків. На обох майданчиках після урочистого відкриття одразу завирувало життя. Радісно було усім. Щаслива майданчикова епопея триває. Чекаймо на нові відкриття!




  • Дитячий майданчик у Кіровограді
  • Дитячий майданчик у Кіровограді
  • Дитячий майданчик у Кіровограді
  • Дитячий майданчик у Кіровограді
  • Дитячий майданчик у Кіровограді
  • Дитячий майданчик у Кіровограді

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!