Цікаві книжкові виставки

30.07.13, 12:00
 Photo by cogdogblog
Photo by cogdogblog

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує протягом тижня до Літньої читальної зали просто неба. До Вашої уваги - новинки літератури з усіх галузей знань. Ви любите почитати любовні романи, погортати сторінки журналів, дізнатися останні новини з періодичних видань, займаєтесь рукоділлям? Тоді ми неодмінно радимо Вам завітати до нас!

Запрошуємо всіх кіровоградців та гостей міста завітати до літньої читальної зали просто неба, що розміщена на центральній вулиці міста – вулиці Дворцовій (біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка). Час роботи: понеділок – четвер з 10.00 до 14.00.

Протягом тижня відвідайте цікаві книжкові виставки:
з 30 липня відділ абонементу запрошує познайомитись з книжковою виставкою-портретом «Кіровоградщина в особах». Виставка присвячена відомим особистостям, життя та діяльність яких вплинули на формування та історію нашого міста.
з 1 серпня у відділі мистецтв буде оформлена тематична полиця «Календар знаменних дат: Б. Гмирі – 110» присвячена життю та творчості видатного українського оперного і камерного співака Бориса Романовича Гмирі.
з 1 серпня у відділ СТТМ чекають на усіх хто цікавиться комп’ютерами та комп’ютерною технікою. Саме для них буде відкрито книжкову виставку «Комп’ютерний Всесвіт». На виставці широко представлена література про новітні технології, сучасне комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення.
з 2 серпня відділ популяризації книги запрошує познайомитись з «Літературними обріями рідного краю». Книжкова виставка присвячена творчості відомих кіровоградських письменників та розвитку літературного процесу на території рідного краю.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01

Photo by cogdogblog



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!