Хочете знати, де у Кіровограді найкращі приватні будинки?

05.07.13, 18:03
Photo by rodtuk
Photo by rodtuk

Під час урочистостей  з нагоди Дня Конституції України у Кіровській районній раді було підведено підсумки щорічного конкурсу на кращий благоустрій приватного сектору на території цього району.

У номінації «Кращий будинок приватного сектору» І місце зайняли аж сім господарів. Голова Кіровської ради Олександр Рацул  нагородив переможців відзнаками і табличками  з написом «Будинок зразкового стану-2013».  Жителі, які зайняли ІІ та ІІІ місця, отримали дипломи.

Перше місце зайняли будинки за адресами: вул.Глінки,54, вул.Павлова,45, вул.Повітрянофлотська,53, вул.Тольятті, 47-в, пров.Щербаковський,16, вул.Маяковського, 34, вул.Ціолковського, 80/91.

Друге місце зайняли будинки за адресами: вул.Районний Бульвар,50, вул.Гранітна,28, вул.Пирогова,7, вул.Пляжна,72, вул.Ціолковського,56-а, вул.Тольятті,10, вул.Котовського,61.

Третє місце зайняли будинки за адресами: пров.Повітрянофлотський,18, вул.Тельмана,74, пров.Братиславський,29, вул.Філатова,39, пров.Саксаганського, 67-а.

У номінації «Краща територія квартального комітету» було нагороджено мешканців квартальних комітетів № № 6 (Балашівка), 18 (Ковалівка), 29 (Нова Лелеківка), 32 (Стара Балашівка) Кіровського району міста Кіровограда. Без відзнак не залишилися і самі голови квартальних комітетів.

джерело - Прес-центр Кіровської районної у місті ради



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!